Osteopati

At bibeholde en god mekanisk funktion er vigtigt for helbredet. Problemer i skelettet kan påvirke helbredet på forskellig måde ved at cirkulationen forstyrres eller at nerverne påvirkes i forskellige dele af kroppen.

Mekaniske problemer leder altså ikke bare til smerter i led og muskler men kan også påvirke de indre organer og deres funktioner.
Osteopater arbejder for at genskabe balancen og harmonien i hele kroppen.

Helse er ikke bare at slippe for sygdomme eller smerter. Det er en tilstand af balance og harmoni i menneskets krop og psyke.

En rask person bør kunne reagere på f.eks. ulykker, infektioner og følelsesmæssig stress, håndtere disse situationer og siden lægge dem bag sig. Mange har svært ved at holde sig raske og bærer på virkninger af forskellige traumatiske oplevelser, som har ramt dem gennem livet.

Hent brochuren: "En introduktion til cranial osteopati".

Hvad gør cranial-osteopatien anderledes?

I sin uddannelse lærer osteopaten mange forskellige behandlingsmetoder og teknikker. Helt fra de hårde knækteknikker til de bløde metoder som praktiseres af cranial-osteopater. Osteopaten varierer sine behandlingsmetoder ud fra hver patients individuelle problem. Cranial-osteopaten arbejder i den forfinede del af behandlingsmetoderne.

Osteopater kan have forskellige specialiteter som f.eks. idrætsskader, belastningsskader og behandling af kroppens indre organer.
Cranial osteopati omfatter alle disse.

Brochurer